Welkom op deze site. lk ben Pascale en gebeten om jullie mee te nemen in de wereld van de klei. Klei is een natuurlijk en puur product dat je kan kneden in allerlei vormen.  De mogelijkheden zijn eindeloos en het verwerken is makkelijk en moeilijk tegelijk. Het leerproces is boeiend en een goed resultaat geeft je vooral heel veel voldoening.

Zo’n 30 jaar geleden maakte ik voor het eerst echt kennis met klei.  Het was op de academie waar ik samen met mijn mama naar toe ging. We werkten er met kleirollen waarmee we laagje na laagje opbouwden. Door mijn eerste zwangerschap en een drukke zaak kwam dit alles op de achtergrond.

De liefde herbegon toen ik, jawel van onze oudste dochter een cadeaubon kreeg om drie keer te gaan draaien. Sindsdien ben ik niet meer gestopt.... Ik kocht een tweedehands draaitafel en keek op You-tube filmpjes hoe het moest. Mijn hobby werd een passie…. Mijn stijl is nogal gevarieerd. Soms heel sober en strak, soms ook heel kleurrijk en volgens sommigen soms romantisch… Altijd zoek ik naar nieuwe mogelijkheden en vormen.


Misschien wil jij ook die boeiende wereld van de klei ontdekken?
Ik heb een fijne plek waar dat kan. Waar je jezelf mag zijn en je eigen vaardigheden mag ontdekken en ontwikkelen. Je mag je creativiteit bot vieren en ik wil je ook graag helpen als je nieuwe mogelijkheden wil ontdekken.

Benieuwd of klei ook iets voor jou? Klik dan zeker verder en misschien tot later! 

Met vriendelijke groeten
Pascale